Bog & idéSander Jacobsen

Bøger skrevet af Sander Jacobsen

Læs mere om Sander Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Forkynderen
STREAM
ForkynderenSander Jacobsen
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Forkynderen

Mere om Sander Jacobsen

Sander Jacobsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Forkynderen". Den er publiceret af Lytteratur på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sander Jacobsens "Forkynderen"

Hos Bog & idé er "Forkynderen" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Forkynderen" af Sander Jacobsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sander Jacobsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sander Jacobsen