Bog & idéSandnes Garn (utg.)

Bøger skrevet af Sandnes Garn (utg.)

Læs mere om Sandnes Garn (utg.)
1 produkter
1 produkter
42 norske kofter : fra Lindesnes til Nordkapp
42 norske kofter : fra Lindesnes til NordkappSandnes Garn (utg.)
459,95 DKK
Indbundet
(0)
42 norske kofter : fra Lindesnes til Nordkapp

Mere om Sandnes Garn (utg.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Sandnes Garn (utg.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "42 norske kofter : fra Lindesnes til Nordkapp". Det er Jæren forlag, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sandnes Garn (utg.)s "42 norske kofter : fra Lindesnes til Nordkapp"

Hos Bog & idé er "42 norske kofter : fra Lindesnes til Nordkapp" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Jæren forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sandnes Garn (utg.)