Bog & idéSandra Bardwell

Bøger skrevet af Sandra Bardwell

Læs mere om Sandra Bardwell
1 produkter
1 produkter
Croatia: 9 car tours, 90 long and short walks
Croatia: 9 car tours, 90 long and short walksSandra Bardwell
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Croatia: 9 car tours, 90 long and short walks

Mere om Sandra Bardwell

Der findes en del bøger af Sandra Bardwell tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bardwell.
Bøgerne fra Sandra Bardwell tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Croatia: 9 car tours, 90 long and short walks" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Tatra Mountains of Poland and Slovakia" udgivet af Sunflower Books - "Tatra Mountains" udgivet af A Sunflower Countryside Guide - "Croatia: 9 car tours, 70 long and short walks" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Tatra Mountains of Poland and Slovakia: Car Tours and Walks" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Croatia" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books

Bøger skrevet af Sandra Bardwell

Sandra Bardwell har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bardwells bøger fås i flere formater. Bardwell har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Croatia: 9 car tours, 90 long and short walks" af Sandra Bardwell

Det er muligt at købe Sandra Bardwells "Croatia: 9 car tours, 90 long and short walks" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Sunflower Books, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Sandra Bardwell "Landscapes of Tatra Mountains of Poland and Slovakia"

Dette er en også en fantastisk bog fra Bardwell, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Sunflower Books, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sandra Bardwell