Bog & idéSandra Holm

Bøger skrevet af Sandra Holm

Læs mere om Sandra Holm
1 produkter
1 produkter
Har jeg været her før
BOEGERTILSTAERKPRIS
Har jeg været her førSandra Holm
198,95 DKK
Hæftet
(2)
Har jeg været her før

Mere om Sandra Holm

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Sandra Holm. Bogen har titlen "Har jeg været her før". Det er Gladiator, der har publiceret den på dansk. "Har jeg været her før" er desuden en del af serien "Sandalserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sandra Holms "Har jeg været her før"

"Har jeg været her før" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Sandalserien". Det er Gladiator, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Holm, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sandra Holm