Bog & idéSandra Pugliese & Sara Speyer

Bøger skrevet af Sandra Pugliese & Sara Speyer

Læs mere om Sandra Pugliese & Sara Speyer
1 produkter
1 produkter
Sund med matcha i maden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sund med matcha i madenSandra Pugliese & Sara Speyer
41,46 DKK
Indbundet
(0)
Sund med matcha i maden

Mere om Sandra Pugliese & Sara Speyer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Sandra Pugliese & Sara Speyer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Speyer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sund med kakao i maden" udgivet af muusmann'forlag - "Sund med matcha i maden" udgivet af Muusmann Forlag

Sandra Pugliese & Sara Speyers bøger

Sandra Pugliese & Sara Speyer har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Speyers bøger kommer bare som hardback. Speyers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sandra Pugliese & Sara Speyers "Sund med kakao i maden"

"Sund med kakao i maden" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af muusmann'forlag.

Sandra Pugliese & Sara Speyer "Sund med matcha i maden"

Hos Bog & idé er "Sund med matcha i maden" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Muusmann Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sandra Pugliese & Sara Speyer