Bog & idéSandro Ratkovic

Bøger skrevet af Sandro Ratkovic

Læs mere om Sandro Ratkovic
1 produkter
1 produkter
Funktionærret
FunktionærretLars Lindencrone Petersen
1949,95 DKK
Hardback
(0)
Funktionærret

Mere om Sandro Ratkovic

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Sandro Ratkovic. På listen nedenfor finder du de seneste af Ratkovics bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Funktionærret" udgivet af Djøf Forlag - "Virksomhedsoverdragelsesloven" udgivet af Djøf Forlag

Sandro Ratkovics bøger

Sandro Ratkovic har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Ratkovics bøger fås blot som hardback. Ratkovics bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Djøf Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Funktionærret" af Sandro Ratkovic

Det er muligt at købe Sandro Ratkovics "Funktionærret" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sandro Ratkovic "Virksomhedsoverdragelsesloven"

Det er muligt at købe Sandro Ratkovics "Virksomhedsoverdragelsesloven" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sandro Ratkovic