Bog & idéSandy Fraser

Bøger skrevet af Sandy Fraser

Læs mere om Sandy Fraser
1 produkter
1 produkter
Hed romance
Hed romanceSandy Fraser
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hed romance

Mere om Sandy Fraser

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Sandy Fraser. Bogen hedder "Hed romance". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Hed romance" er desuden tilknyttet serien "Juvelen".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hed romance" af Sandy Fraser

Hos Bog & idé er "Hed romance" tilgængelig som ebog. Med "Hed romance" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sandy Fraser skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sandy Fraser