Bog & idéSanina Kürstein

Bøger skrevet af Sanina Kürstein

Læs mere om Sanina Kürstein
2 produkter
2 produkter
Ledelse af selvledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af selvledelseSanina Kürstein
224,96 DKK
Bog
(0)
Ledelse af selvledelse
Selvledelse og fællesskaber
Selvledelse og fællesskaberChristine Ipsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Selvledelse og fællesskaber

Mere om Sanina Kürstein

Hvis du mangler en bog af Sanina Kürstein, har du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kürstein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne professionel medarbejder" udgivet af Sigersted Forlag - "Værdsat leder af arbejdsfællesskabet" udgivet af Sigersted Forlag - "Grib Fremtiden" udgivet af Sigersted Forlag - "Grib Fremtiden" udgivet af Sigersted Forlag - "Ledelse af selvledelse" udgivet af Hans Reitzel - "Ledelse af selvledelse" udgivet af Gyldendal - "Selvledelse og fællesskaber" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger af Sanina Kürstein

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Sanina Kürstein hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Sanina Kürstein kan købes i flere formater. Bøgerne af Kürstein er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Moderne professionel medarbejder" af Sanina Kürstein

Det er muligt at købe Sanina Kürsteins "Moderne professionel medarbejder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Sigersted Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sanina Kürstein "Værdsat leder af arbejdsfællesskabet"

Det er muligt at købe Sanina Kürsteins "Værdsat leder af arbejdsfællesskabet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sigersted Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sanina Kürstein