Bog & idéSaniyasnain Khan

Bøger skrevet af Saniyasnain Khan

Læs mere om Saniyasnain Khan
1 produkter
1 produkter
Historien om Khadija.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historien om Khadija.Saniyasnain Khan
107,86 DKK
Hardback
(0)
Historien om Khadija.

Mere om Saniyasnain Khan

Der findes forskellige bøger af Saniyasnain Khan på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Khan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historien om Khadija." udgivet af Islamguide.dk - "Et Skatkammer af islamiske værdier for børn" udgivet af Islamguide.dk

Saniyasnain Khans bøger

Saniyasnain Khan har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Khans bøger kommer kun som hardback. Khans bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Islamguide.dk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Historien om Khadija." af Saniyasnain Khan

Hos Bog & idé er "Historien om Khadija." tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Islamguide.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Saniyasnain Khan "Et Skatkammer af islamiske værdier for børn"

Det er muligt at købe Saniyasnain Khans "Et Skatkammer af islamiske værdier for børn" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Islamguide.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Saniyasnain Khan