Bog & idéSanne Allerrmann Beck

Bøger skrevet af Sanne Allerrmann Beck

Læs mere om Sanne Allerrmann Beck
1 produkter
1 produkter
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet

Mere om Sanne Allerrmann Beck

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Sanne Allerrmann Beck. Bogen hedder "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" af Sanne Allerrmann Beck

"Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Sanne Allerrmann Beck skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Allerrmann Beck