Bog & idéSanne Frandsen

Bøger skrevet af Sanne Frandsen

Læs mere om Sanne Frandsen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori

Mere om Sanne Frandsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Sanne Frandsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frandsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sia og den magiske sten" udgivet af Himmelheltene - "Sia og den magiske sten - Malebog" udgivet af Himmelheltene - "Sia og den magiske sten" udgivet af Himmelheltene - "Direktørmanualen" udgivet af 4Change - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal

Mere om Sanne Frandsens bøger

Du kan købe fem bøger af Sanne Frandsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Sanne Frandsen fås i flere formater. Frandsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sanne Frandsens "Sia og den magiske sten"

Hos Bog & idé er "Sia og den magiske sten" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Himmelheltene.

Sanne Frandsen "Sia og den magiske sten - Malebog"

Hos Bog & idé er "Sia og den magiske sten - Malebog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Himmelheltene, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Frandsen