Bog & idéSanne Houby-Nielsen

Bøger skrevet af Sanne Houby-Nielsen

Læs mere om Sanne Houby-Nielsen
2 produkter
2 produkter
Chalkis Aitolias II
Chalkis Aitolias IISanne Houby-Nielsen
229,95 DKK
EBOG
(0)
Chalkis Aitolias II
Chalkis Aitolias II
Chalkis Aitolias IISanne Houby-Nielsen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Chalkis Aitolias II

Mere om Sanne Houby-Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Sanne Houby-Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Houby-Nielsens udgivelser.
Bøgerne fra Sanne Houby-Nielsen tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Chalkis Aitolias II" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Chalkis Aitolias II" i serien "Monographs of the Danish Institute at Athens" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Sanne Houby-Nielsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Sanne Houby-Nielsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Sanne Houby-Nielsen bøger i flere formater. Houby-Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sanne Houby-Nielsens "Chalkis Aitolias II"

"Chalkis Aitolias II" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Chalkis Aitolias II" af Sanne Houby-Nielsen

Det er muligt at købe Sanne Houby-Nielsens "Chalkis Aitolias II" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Chalkis Aitolias II" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Monographs of the Danish Institute at Athens". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Houby-Nielsen