Bog & idéSanne Jensen

Bøger skrevet af Sanne Jensen

Læs mere om Sanne Jensen
1 produkter
1 produkter
Beskæftigelsesrettet rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beskæftigelsesrettet rehabiliteringArendse Hovmand Buch
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Beskæftigelsesrettet rehabilitering

Mere om Sanne Jensen

Sanne Jensen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktiviteter i hallen - for fysisk og psykisk udviklingshæmmede" udgivet af Frydenlund - "Aktiviteter i hallen" udgivet af Bogforlaget Frydenlund - "Beskæftigelsesrettet rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Borntek " udgivet af Institut for grænseregionsforskning - "Strukturbeskrivelse af det sønderjyske arbejdsmarked " udgivet af Institut for grænseregionsforskning - "Udviklingen i arbejdsudbuddet i Sønderjylland til år 2010 " udgivet af Institut for grænseregionsforskning - "Regionale effekter af nyetablerede virksomheder " udgivet af Institut for grænseregionsforskning

Sanne Jensens bøger

Du kan bestille syv bøger af Sanne Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Sanne Jensen kan købes i flere formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Aktiviteter i hallen - for fysisk og psykisk udviklingshæmmede" af Sanne Jensen

"Aktiviteter i hallen - for fysisk og psykisk udviklingshæmmede" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Sanne Jensen "Aktiviteter i hallen"

"Aktiviteter i hallen" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Aktiviteter i hallen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Bogforlaget Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Jensen