Bog & idéSanne Lehmann

Bøger skrevet af Sanne Lehmann

Læs mere om Sanne Lehmann
1 produkter
1 produkter
Aktionsforskning skaber løsninger i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aktionsforskning skaber løsninger i praksisSanne Lehmann
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Aktionsforskning skaber løsninger i praksis

Mere om Sanne Lehmann

Sanne Lehmann har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Aktionsforskning skaber løsninger i praksis". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sanne Lehmanns "Aktionsforskning skaber løsninger i praksis"

Det er muligt at købe Sanne Lehmanns "Aktionsforskning skaber løsninger i praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Sanne Lehmann skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Lehmann