Bog & idéSanne Rimpler

Bøger skrevet af Sanne Rimpler

Læs mere om Sanne Rimpler
1 produkter
1 produkter
Tilbage til naturen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tilbage til naturenDavid BR Camacho
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Tilbage til naturen

Mere om Sanne Rimpler

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Sanne Rimpler. På listen nedenfor har du Rimplers seneste bøger.
Bøgerne fra Sanne Rimpler tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Green Therapy" udgivet af Forlaget Hedwig - "Tilbage til naturen" udgivet af Lytteratur - "Grøn terapi" udgivet af Lytteratur - "Grøn terapi" udgivet af Forlaget Hedwig - "Tilbage til naturen" udgivet af Forlaget mellemgaard

Sanne Rimplers bøger

Du kan finde fem bøger af Sanne Rimpler her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Sanne Rimpler kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Rimpler er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Green Therapy" af Sanne Rimpler

"Green Therapy" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Hedwig, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Tilbage til naturen" af Sanne Rimpler

Hos Bog & idé er "Tilbage til naturen" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Tilbage til naturen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Rimpler