Bog & idéSanni Maria Pedersen Korsgaard

Bøger skrevet af Sanni Maria Pedersen Korsgaard

Læs mere om Sanni Maria Pedersen Korsgaard
2 produkter
2 produkter
Min egen kuffert om kroppen for de små
Min egen kuffert om kroppen for de småSanni Maria Pedersen Korsgaard
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Min egen kuffert om kroppen for de små
Sæt spor
Sæt sporSanni Maria Pedersen Korsgaard
209,95 DKK
EBOG
(0)
Sæt spor

Mere om Sanni Maria Pedersen Korsgaard

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Sanni Maria Pedersen Korsgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pedersen Korsgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sæt spor" udgivet af Dafolo A/S - "Sæt spor" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Min egen kuffert om kroppen for de små" udgivet af Gyldendal

Sanni Maria Pedersen Korsgaards bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Sanni Maria Pedersen Korsgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Sanni Maria Pedersen Korsgaard kan købes i samtlige formater. Pedersen Korsgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sæt spor" af Sanni Maria Pedersen Korsgaard

Hos Bog & idé er "Sæt spor" tilgængelig som ebog. "Sæt spor" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sæt spor" af Sanni Maria Pedersen Korsgaard

Hos Bog & idé er "Sæt spor" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Læreplansserien". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanni Maria Pedersen Korsgaard