Bog & idéSantiago Pajares Colomo

Bøger skrevet af Santiago Pajares Colomo

Læs mere om Santiago Pajares Colomo
2 produkter
2 produkter
La lluvia de Ionah
La lluvia de IonahSantiago Pajares Colomo
89,95 DKK
Lydbog
(0)
La lluvia de Ionah
El paso de la hélice
El paso de la héliceSantiago Pajares Colomo
139,95 DKK
Lydbog
(0)
El paso de la hélice

Mere om Santiago Pajares Colomo

Du kan kun købe en enkelt bog af Santiago Pajares Colomo her hos Bog & idé. Bogen hedder "La lluvia de Ionah". Den er udgivet af SAGA Egmont på spa.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Santiago Pajares Colomos "La lluvia de Ionah"

Hos Bog & idé er "La lluvia de Ionah" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "La lluvia de Ionah" af Santiago Pajares Colomo med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en fantastisk bog fra Colomo, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Santiago Pajares Colomo