Bog & idéSapran Hassna

Bøger skrevet af Sapran Hassna

Læs mere om Sapran Hassna
2 produkter
2 produkter
Forbandede barndom
Forbandede barndomSapran Hassna
139,95 DKK
EBOG
(8)
Forbandede barndom
Forbandede barndom
STREAM
Forbandede barndomSapran Hassna
89,95 DKK
Lydbog
(8)
Forbandede barndom

Mere om Sapran Hassna

Der findes mange bøger skrevet af Sapran Hassna på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hassna.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forbandede barndom" udgivet af People'sPress - "Forbandede barndom" udgivet af People'sPress - "Forbandede barndom" udgivet af People’sPress

Bøger af Sapran Hassna

Sapran Hassna har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Sapran Hassna fås i udvalgte formater. Hassnas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forbandede barndom" af Sapran Hassna

"Forbandede barndom" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Sapran Hassnas "Forbandede barndom" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sapran Hassna "Forbandede barndom"

Hos Bog & idé er "Forbandede barndom" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Forbandede barndom" på din enhed og begynde at læse. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sapran Hassna