Bog & idéSara Ahmed

Bøger skrevet af Sara Ahmed

Læs mere om Sara Ahmed
4 produkter
4 produkter
Killjoy-manifest
Killjoy-manifestSara Ahmed
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Killjoy-manifest
Killjoy manifest
Killjoy manifestSara Ahmed
59,95 DKK
EBOG
(1)
Killjoy manifest
Et ulydigt arkiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et ulydigt arkivSara Ahmed
232,36 DKK
Paperback
(1)
Et ulydigt arkiv
Killjoy-manifestet
STREAM
Killjoy-manifestetSara Ahmed
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Killjoy-manifestet

Mere om Sara Ahmed

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Sara Ahmed. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Ahmed.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et ulydigt arkiv" udgivet af Forlaget Nemo - "Killjoy-manifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Killjoy manifest" udgivet af Informations Forlag - "Killjoy-manifest" udgivet af Informations Forlag

Bøger af Sara Ahmed

Der er fire tilgængelige bøger af Sara Ahmed hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Sara Ahmed kommer i flere forskellige formater. Ahmeds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et ulydigt arkiv" af Sara Ahmed

Det er muligt at købe Sara Ahmeds "Et ulydigt arkiv" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Nemo.

Sara Ahmed "Killjoy-manifestet"

Hos Bog & idé er "Killjoy-manifestet" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Killjoy-manifestet" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Ahmed