Bog & idéSara F. Stadager

Bøger skrevet af Sara F. Stadager

Læs mere om Sara F. Stadager
1 produkter
1 produkter
HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelse
HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelseSara F. Stadager
259,95 DKK
Indbundet
(0)
HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelse

Mere om Sara F. Stadager

Der er forskellige bøger fra Sara F. Stadager til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stadagers udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Sara F. Stadagers bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "HOME - A special exhibition about war and persecution." udgivet af Dansk Jødisk Museum - "HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelse" udgivet af Dansk Jødisk Museum

Sara F. Stadagers bøger

Sara F. Stadager har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Stadagers bøger fås bare som indbundet. Bøgerne af Stadager er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Dansk Jødisk Museum.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"HOME - A special exhibition about war and persecution." af Sara F. Stadager

"HOME - A special exhibition about war and persecution." er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Dansk Jødisk Museum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelse" af Sara F. Stadager

"HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelse" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Jødisk Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Sara F. Stadager