Bog & idéSara Juul Østergaard

Bøger skrevet af Sara Juul Østergaard

Læs mere om Sara Juul Østergaard
1 produkter
1 produkter
100 myter om mad
STREAM
100 myter om madSara Juul Østergaard
199,95 DKK
Lydbog
(4)
100 myter om mad

Mere om Sara Juul Østergaard

Sara Juul Østergaard har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Juul Østergaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "100 myter om mad" i serien "100 myter om" udgivet af Fadl's Forlag - "100 myter om mad" udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Sara Juul Østergaard

Sara Juul Østergaard har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sara Juul Østergaard kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Juul Østergaard er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Fadl's Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"100 myter om mad" af Sara Juul Østergaard

Hos Bog & idé er "100 myter om mad" tilgængelig som lydbog. Med Sara Juul Østergaards "100 myter om mad" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Juul Østergaards serie "100 myter om". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fadl's Forlag.

"100 myter om mad" af Sara Juul Østergaard

"100 myter om mad" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Juul Østergaard