Bog & idéSara Kindberg

Bøger skrevet af Sara Kindberg

Læs mere om Sara Kindberg
1 produkter
1 produkter
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Sara Kindberg

Der findes forskellige bøger skrevet af Sara Kindberg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kindberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Sara Kindberg

Du kan købe to bøger af Sara Kindberg her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kindbergs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kindberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ars pariendi" af Sara Kindberg

Det er muligt at købe Sara Kindbergs "Ars pariendi" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ars pariendi" af Sara Kindberg

"Ars pariendi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Kindberg