Bog & idéSara Lövestam

Bøger skrevet af Sara Lövestam

Læs mere om Sara Lövestam
3 produkter
3 produkter
Sandhed med modifikationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sandhed med modifikationerSara Lövestam
124,46 DKK
Hæftet
(8)
Sandhed med modifikationer
Sandhed med modifikationer
Sandhed med modifikationerSara Lövestam
99,95 DKK
Lydbog
(8)
Sandhed med modifikationer
Sandhed med modifikationer
Sandhed med modifikationerSara Lövestam
79,95 DKK
EBOG
(8)
Sandhed med modifikationer

Mere om Sara Lövestam

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Sara Lövestam. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lövestam.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandhed med modifikationer" udgivet af Storyside - "Ind under gulvtæppet" udgivet af klematis A/S - "Sandhed med modifikationer " i serien "Kouplan-serien" udgivet af Aronsen - "Sandhed med modifikationer" udgivet af Aronsen - "Som ild" udgivet af Turbine

Sara Lövestams bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Sara Lövestam hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Lövestams bøger fås i udvalgte formater. Lövestam har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sara Lövestams "Sandhed med modifikationer"

Hos Bog & idé er "Sandhed med modifikationer" tilgængelig som lydbog. Sara Lövestams "Sandhed med modifikationer" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Storyside, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sara Lövestam "Ind under gulvtæppet"

Det er muligt at købe Sara Lövestams "Ind under gulvtæppet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af klematis A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Lövestam