Bog & idéSara Vafai-Blom

Bøger skrevet af Sara Vafai-Blom

Læs mere om Sara Vafai-Blom
1 produkter
1 produkter
Livet med og efter bipolar lidelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livet med og efter bipolar lidelseSara Vafai-Blom
269,96 DKK
Hardback
(0)
Livet med og efter bipolar lidelse

Mere om Sara Vafai-Blom

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Sara Vafai-Blom. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vafai-Blom.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Repro-serie / Københavns Universitets Institut for Kultursociologi. I medgang og modgang" udgivet af Institut for Kultursociologi, Københavns Universitet - "Praktik i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo

Bøger af Sara Vafai-Blom

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sara Vafai-Blom hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Vafai-Blom fås blot som hæftet. Vafai-Bloms bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sara Vafai-Bloms "Repro-serie / Københavns Universitets Institut for Kultursociologi. I medgang og modgang"

Hos Bog & idé er "Repro-serie / Københavns Universitets Institut for Kultursociologi. I medgang og modgang" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Institut for Kultursociologi, Københavns Universitet.

Sara Vafai-Blom "Praktik i pædagoguddannelsen"

Det er muligt at købe Sara Vafai-Bloms "Praktik i pædagoguddannelsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Vafai-Blom