Bog & idéSarah Banks

Bøger skrevet af Sarah Banks

Læs mere om Sarah Banks
1 produkter
1 produkter
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejdeAnette Faye Jacobsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde

Mere om Sarah Banks

Hvis du søger en bog af Sarah Banks, finder du et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Banks' bogudgivelser.
Bøgerne fra Sarah Banks udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Sarah Banks' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Sarah Banks hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Sarah Banks kan købes i et udvalg af formater. Banks' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sarah Banks' "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde"

Det er muligt at købe Sarah Banks' "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" som e-bog (pdf-format). "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på afr og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

"Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" af Sarah Banks

Det er muligt at købe Sarah Banks' "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Banks' serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Banks