Bog & idéSarah Borger (red.)

Bøger skrevet af Sarah Borger (red.)

Læs mere om Sarah Borger (red.)
2 produkter
2 produkter
Kina og verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kina og verdenClement Kjersgaard (red.)
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Kina og verden
RÆSON22
RÆSON22Clement Behrendt Kjersgaard (red.)
59,95 DKK
Hæftet
(0)
RÆSON22

Mere om Sarah Borger (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Sarah Borger (red.). Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Har du opgivet at lede verden?" udgivet af Ræson - "Hvad valget burde handle om" i serien "Nyhedsmagasinet RÆSON" udgivet af Ræson - "Kina og verden" udgivet af Ræson Medier - "Mellemøsten i krig" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson Medier - "Hvad vil Amerika?" i serien "Nyhedsmagasinet RÆSON" udgivet af Ræsons Forlag - "Kristian Jensen - Vi må ikke tro, vi har set det værste" udgivet af Ræson

Bøger skrevet af Sarah Borger (red.)

Der er seks tilgængelige bøger af Sarah Borger (red.) hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra - fås bare som hæftet. Sarah Borger (red.) bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Har du opgivet at lede verden?" af Sarah Borger (red.)

Hos Bog & idé er "Har du opgivet at lede verden?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson.

"Hvad valget burde handle om" af Sarah Borger (red.)

Hos Bog & idé er "Hvad valget burde handle om" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i -s serie "Nyhedsmagasinet RÆSON". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ræson.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Borger (red.)