Bog & idéSarah Galán

Bøger skrevet af Sarah Galán

Læs mere om Sarah Galán
1 produkter
1 produkter
Mor og baby i topform
Mor og baby i topformSarah Galán
109,95 DKK
EBOG
(1)
Mor og baby i topform

Mere om Sarah Galán

Hvis du er på jagt efter en bog af Sarah Galán, finder du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Galán.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mor og baby i topform" udgivet af Politikens Forlag - "Mor og baby i topform" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Sarah Galán

Du kan finde to bøger af Sarah Galán her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Galáns bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Galán er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sarah Galáns "Mor og baby i topform"

Det er muligt at købe Sarah Galáns "Mor og baby i topform" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Mor og baby i topform" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Mor og baby i topform" af Sarah Galán

Hos Bog & idé er "Mor og baby i topform" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Galán