Bog & idéSarah Walsh

Bøger skrevet af Sarah Walsh

Læs mere om Sarah Walsh
0 produkter

Mere om Sarah Walsh

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Sarah Walsh. På listen nedenfor har du de seneste af Walshs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cirkus" i serien "Vælg selv farver||Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Karneval" i serien "Vælg selv farver||Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer

Bøger af Sarah Walsh

Sarah Walsh har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Walshs bøger som hæftet. Walshs bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Billesø & Baltzer.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Cirkus" af Sarah Walsh

Det er muligt at købe Sarah Walshs "Cirkus" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Vælg selv farver||Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Karneval" af Sarah Walsh

"Karneval" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Walshs serie "Vælg selv farver||Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Walsh