Bog & idéSascha Arango

Bøger skrevet af Sascha Arango

Læs mere om Sascha Arango
2 produkter
2 produkter
Sandheden og andre løgne
Sandheden og andre løgneSascha Arango
139,95 DKK
EBOG
(4)
Sandheden og andre løgne
Sandheden og andre løgne
STREAM
Sandheden og andre løgneSascha Arango
89,95 DKK
Lydbog
(4)
Sandheden og andre løgne

Mere om Sascha Arango

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Sascha Arango, kan du vælge i mellem et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Arangos seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheden og andre løgne" udgivet af People'sPress - "Sandheden og andre løgne" udgivet af People'sPress - "Sandheden og andre løgne" udgivet af People’sPress

Bøger af Sascha Arango

Du kan købe tre bøger af Sascha Arango her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sascha Arango fås i flere forskellige formater. Arangos bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sandheden og andre løgne" af Sascha Arango

"Sandheden og andre løgne" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sandheden og andre løgne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Sandheden og andre løgne" af Sascha Arango

"Sandheden og andre løgne" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Sandheden og andre løgne" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Sascha Arango