Bog & idéSaskia Noort

Bøger skrevet af Saskia Noort

Læs mere om Saskia Noort
2 produkter
2 produkter
Nye naboer
STREAM
Nye naboerSaskia Noort
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Nye naboer
Madklubben
STREAM
MadklubbenSaskia Noort
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Madklubben

Mere om Saskia Noort

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Saskia Noort. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Noorts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Madklubben" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nye naboer" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Saskia Noort

Du kan finde to bøger af Saskia Noort her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Noort som lydbog. Noorts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Saskia Noorts "Madklubben"

"Madklubben" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Madklubben" af Saskia Noort med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Nye naboer" af Saskia Noort

"Nye naboer" er tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Nye naboer" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Noorts serie "Audioteket". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Saskia Noort