Bog & idéScott Stambach

Bøger skrevet af Scott Stambach

Læs mere om Scott Stambach
2 produkter
2 produkter
Den usynlige Ivan Isaenko
Den usynlige Ivan IsaenkoScott Stambach
109,95 DKK
EBOG
(14)
Den usynlige Ivan Isaenko
Den usynlige Ivan Isaenko
STREAM
Den usynlige Ivan IsaenkoScott Stambach
109,95 DKK
Lydbog
(14)
Den usynlige Ivan Isaenko

Mere om Scott Stambach

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Scott Stambach. På listen nedenfor ser du Stambachs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den usynlige Ivan Isaenko" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Den usynlige Ivan Isaenko" udgivet af Politikens Forlag - "Den usynlige Ivan Isaenko" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Den usynlige Ivan Isaenko" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Scott Stambachs bøger

Scott Stambach har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Scott Stambach fås i samtlige formater. Stambachs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den usynlige Ivan Isaenko" af Scott Stambach

"Den usynlige Ivan Isaenko" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den usynlige Ivan Isaenko" af Scott Stambach

Hos Bog & idé er "Den usynlige Ivan Isaenko" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Den usynlige Ivan Isaenko" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Scott Stambach