Bog & idéSebastian Cordes

Bøger skrevet af Sebastian Cordes

Læs mere om Sebastian Cordes
4 produkter
4 produkter
Om kedsomhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om kedsomhedSebastian Cordes
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Om kedsomhed
Friheden Til At Lave Hva' Fuck Man Vil - Øjeblikke i Filmværkstedernes Historie 1970 - 2020
BOEGERTILSTAERKPRIS
Friheden Til At Lave Hva' Fuck Man Vil - Øjeblikke i Filmværkstedernes Historie 1970 - 2020Sebastian Cordes
124,46 DKK
Paperback
(0)
Friheden Til At Lave Hva' Fuck Man Vil - Øjeblikke i Filmværkstedernes Historie 1970 - 2020
En endnu uvidendes dagbog
En endnu uvidendes dagbogSebastian Cordes
69,95 DKK
Hæftet
(0)
En endnu uvidendes dagbog
Om kedsomhed
Om kedsomhedSebastian Cordes
89,95 DKK
EBOG
(1)
Om kedsomhed

Mere om Sebastian Cordes

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Sebastian Cordes. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Cordes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Friheden Til At Lave Hva' Fuck Man Vil - Øjeblikke i Filmværkstedernes Historie 1970 - 2020" udgivet af Fonden Filmværkstedet / København - "En endnu uvidendes dagbog" udgivet af Heart Planet

Mere om Sebastian Cordes' bøger

Du kan finde to bøger af Sebastian Cordes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Sebastian Cordes bøger i samtlige formater. Cordes' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Friheden Til At Lave Hva' Fuck Man Vil - Øjeblikke i Filmværkstedernes Historie 1970 - 2020" af Sebastian Cordes

Det er muligt at købe Sebastian Cordes' "Friheden Til At Lave Hva' Fuck Man Vil - Øjeblikke i Filmværkstedernes Historie 1970 - 2020" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Fonden Filmværkstedet / København, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Sebastian Cordes "En endnu uvidendes dagbog"

Hos Bog & idé er "En endnu uvidendes dagbog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Heart Planet.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Cordes