Bog & idéSebastian Lang-Jensen

Bøger skrevet af Sebastian Lang-Jensen

Læs mere om Sebastian Lang-Jensen
2 produkter
2 produkter
Flere sider af Rusland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flere sider af RuslandSebastian Lang-Jensen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Flere sider af Rusland
Arbejderbevægelsen, venstrefløjen og Europa
Arbejderbevægelsen, venstrefløjen og EuropaSebastian Lang-Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejderbevægelsen, venstrefløjen og Europa

Mere om Sebastian Lang-Jensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Sebastian Lang-Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Lang-Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere sider af Rusland" udgivet af Frydenlund - "Arbejderbevægelsen, venstrefløjen og Europa 1945-2005" udgivet af SFAH

Sebastian Lang-Jensens bøger

Sebastian Lang-Jensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille Lang-Jensens bøger som hæftet. Lang-Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flere sider af Rusland" af Sebastian Lang-Jensen

"Flere sider af Rusland" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sebastian Lang-Jensen "Arbejderbevægelsen, venstrefløjen og Europa 1945-2005"

Hos Bog & idé er "Arbejderbevægelsen, venstrefløjen og Europa 1945-2005" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFAH.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Lang-Jensen