Bog & idéSebastian Nathan

Bøger skrevet af Sebastian Nathan

Læs mere om Sebastian Nathan
3 produkter
3 produkter
Engle
EngleSebastian Nathan
169,95 DKK
Hæftet
(7)
Engle
Honey Moon
Honey MoonSebastian Nathan
119,95 DKK
Paperback
(4)
Honey Moon
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Sebastian Nathan

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Sebastian Nathan. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Nathan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Honey Moon" udgivet af Forlaget Amulet - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" i serien "Forfatterskolens Afgangsantologi" udgivet af Forlaget Basilisk

Bøger af Sebastian Nathan

Sebastian Nathan har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Sebastian Nathan kan købes i flere formater. Nathans bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sebastian Nathans "Honey Moon"

Hos Bog & idé er "Honey Moon" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Amulet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Sebastian Nathan "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019"

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Forfatterskolens Afgangsantologi". Det er Forlaget Basilisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Nathan