Bog & idéSejr Meldgaard

Bøger skrevet af Sejr Meldgaard

Læs mere om Sejr Meldgaard
2 produkter
2 produkter
Faseskift
BOEGERTILSTAERKPRIS
FaseskiftSejr Meldgaard
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Faseskift
Tvivl, magt, æstetik
Tvivl · Magt · ÆstetikSejr Meldgaard
419,95 DKK
EBOG
(0)
Tvivl · Magt · Æstetik

Mere om Sejr Meldgaard

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Sejr Meldgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Meldgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tvivl, magt, æstetik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Tvivl, magt, æstetik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Sejr Meldgaards bøger

Du kan finde to bøger af Sejr Meldgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Sejr Meldgaard bøger i forskellige formater. Meldgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tvivl, magt, æstetik" af Sejr Meldgaard

Hos Bog & idé er "Tvivl, magt, æstetik" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Sejr Meldgaard. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Sejr Meldgaard "Tvivl, magt, æstetik"

"Tvivl, magt, æstetik" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Sejr Meldgaard