Bog & idéSergei Prokofiev

Bøger skrevet af Sergei Prokofiev

Læs mere om Sergei Prokofiev
1 produkter
1 produkter
Peter og ulven
STREAM
Peter og ulvenSergei Prokofiev
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Peter og ulven

Mere om Sergei Prokofiev

Der er kun én bog af Sergei Prokofiev tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Peter og ulven". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sergei Prokofievs "Peter og ulven"

Hos Bog & idé er "Peter og ulven" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Peter og ulven" af Sergei Prokofiev med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Prokofiev, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sergei Prokofiev