Bog & idéSergej Lebedev

Bøger skrevet af Sergej Lebedev

Læs mere om Sergej Lebedev
5 produkter
5 produkter
Retrograd
RetrogradStig Stasig
399,95 DKK
Hæftet
(1)
Retrograd
En perfekt gift
En perfekt giftSergej Lebedev
299,95 DKK
Hæftet
(4)
En perfekt gift
Augustmennesker
AugustmenneskerSergej Lebedev
299,95 DKK
Hæftet
(9)
Augustmennesker
Ved glemslens rand
Ved glemslens randSergei Lebedev
299,95 DKK
Hæftet
(12)
Ved glemslens rand
Augustmennesker
AugustmenneskerSergej Lebedev
159,95 DKK
EBOG
(9)
Augustmennesker

Mere om Sergej Lebedev

Sergej Lebedev har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Lebedev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Augustmennesker" udgivet af Forlaget Palomar - "Ved glemslens rand" udgivet af Forlaget Palomar

Mere om Sergej Lebedevs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sergej Lebedev hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Lebedevs bøger som hæftet. Lebedevs bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Palomar.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sergej Lebedevs "Augustmennesker"

"Augustmennesker" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Palomar, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sergej Lebedev "Ved glemslens rand"

Det er muligt at købe Sergej Lebedevs "Ved glemslens rand" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Palomar.
Detaljer
Fulde navn:
Sergej Lebedev