Bog & idéShahamak Rezaei

Bøger skrevet af Shahamak Rezaei

Læs mere om Shahamak Rezaei
1 produkter
1 produkter
Integration
IntegrationSvend Aage Andersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Integration

Mere om Shahamak Rezaei

Der er flere forskellige bøger skrevet af Shahamak Rezaei på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Rezaei.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsdynamik blandt indvandrere" i serien "Ph.d.-afhandlinger." udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Migration og entreprenørskab" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Integration" udgivet af Gyldendal

Bøger af Shahamak Rezaei

Shahamak Rezaei har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Rezaeis bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Rezaei publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervsdynamik blandt indvandrere" af Shahamak Rezaei

"Erhvervsdynamik blandt indvandrere" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ph.d.-afhandlinger.". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Migration og entreprenørskab" af Shahamak Rezaei

Hos Bog & idé er "Migration og entreprenørskab" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Rezaei, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i serien "Sociologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Detaljer
Fulde navn:
Shahamak Rezaei