Bog & idéShalila Sharamon

Bøger skrevet af Shalila Sharamon

Læs mere om Shalila Sharamon
1 produkter
1 produkter
Chakra håndbogen
Chakra håndbogenBodo J. Baginski
169,95 DKK
Paperback
(0)
Chakra håndbogen

Mere om Shalila Sharamon

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Shalila Sharamon. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Sharamon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ædelsten og stjernetegn" udgivet af Sphinx - "Reiki - universel livsenergi" udgivet af SphinX forlag - "Chakra håndbogen" udgivet af SphinX forlag

Shalila Sharamons bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Shalila Sharamon hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Sharamons bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Sharamon er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Shalila Sharamons "Ædelsten og stjernetegn"

Hos Bog & idé er "Ædelsten og stjernetegn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sphinx.

"Reiki - universel livsenergi" af Shalila Sharamon

"Reiki - universel livsenergi" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SphinX forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Shalila Sharamon