Bog & idéSharon Jones

Bøger skrevet af Sharon Jones

Læs mere om Sharon Jones
2 produkter
2 produkter
Burn After Writing (Pink)
Burn After Writing (Pink)Sharon Jones
159,95 DKK
Paperback
(0)
Burn After Writing (Pink)
Burn after writing
Burn after writingSharon Jones
149,95 DKK
Paperback
(0)
Burn after writing

Mere om Sharon Jones

Der findes flere forskellige bøger af Sharon Jones til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jones.
Bøgerne fra Sharon Jones tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Burn after writing" udgivet af Carpet Bombing Culture - "Martin Luther King, jr. " i serien "Troens helte" udgivet af Scandinavia

Bøger af Sharon Jones

Du kan finde to bøger af Sharon Jones her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sharon Jones kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Jones er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Burn after writing" af Sharon Jones

Det er muligt at købe Sharon Jones' "Burn after writing" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Carpet Bombing Culture, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Sharon Jones "Martin Luther King, jr. "

Hos Bog & idé er "Martin Luther King, jr. " tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Troens helte". Det er Scandinavia, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sharon Jones