Bog & idéShaun Tan

Bøger skrevet af Shaun Tan

Læs mere om Shaun Tan
3 produkter
3 produkter
Erik
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErikShaun Tan
82,96 DKK
Indbundet
(4)
Erik
Cikade
BOEGERTILSTAERKPRIS
CikadeShaun Tan
207,46 DKK
Indbundet
(5)
Cikade
ANKOMSTEN
BOEGERTILSTAERKPRIS
ANKOMSTENShaun Tan
224,06 DKK
Indbundet
(0)
ANKOMSTEN

Mere om Shaun Tan

Hvis du mangler en bog af Shaun Tan, tilbyder vi et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cikade" udgivet af ABC Forlag - "Erik" udgivet af ABC FORLAG - "ANKOMSTEN" udgivet af ABC Forlag

Mere om Shaun Tans bøger

Du kan bestille tre bøger af Shaun Tan her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Tans bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Tan er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Cikade" af Shaun Tan

Hos Bog & idé er "Cikade" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er ABC Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Shaun Tan "Erik"

Hos Bog & idé er "Erik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC FORLAG.
Detaljer
Fulde navn:
Shaun Tan