Bog & idéSherin Khankan

Bøger skrevet af Sherin Khankan

Læs mere om Sherin Khankan
2 produkter
2 produkter
Ti trin ud af psykisk vold
Ti trin ud af psykisk voldMarie Brixtofte
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ti trin ud af psykisk vold
Islam & forsoning
Islam & forsoningSherin Khankan
99,95 DKK
e-bog
(0)
Islam & forsoning

Mere om Sherin Khankan

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Sherin Khankan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Khankan.
Bøgerne fra Sherin Khankan udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Women are the Future of Islam" udgivet af Rider & Co - "Islam & forsoning" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Paradis ligger under mors fødder (drengeudg.)" udgivet af Haase & Søns Forlag - "Paradis ligger under mors fødder (pigeudg.)" udgivet af Haase & Søns Forlag

Mere om Sherin Khankans bøger

Du kan bestille fire bøger af Sherin Khankan her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Khankans bøger kommer i udvalgte formater. Khankans bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Women are the Future of Islam" af Sherin Khankan

Det er muligt at købe Sherin Khankans "Women are the Future of Islam" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rider & Co.

"Islam & forsoning" af Sherin Khankan

Det er muligt at købe Sherin Khankans "Islam & forsoning" som e-bog. Hvis du køber "Islam & forsoning" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sherin Khankan