Bog & idéSheryl Sandberg

Bøger skrevet af Sheryl Sandberg

Læs mere om Sheryl Sandberg
2 produkter
2 produkter
BYD IND
Byd indSheryl Sandberg
79,95 DKK
EBOG
(2)
Byd ind
Lean In - Frauen und der Wille zum Erfolg
Lean In - Frauen und der Wille zum ErfolgSheryl Sandberg
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Lean In - Frauen und der Wille zum Erfolg

Mere om Sheryl Sandberg

Der findes forskellige bøger af Sheryl Sandberg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sandberg.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Sheryl Sandbergs bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lean In - Frauen und der Wille zum Erfolg" udgivet af SAGA Egmont - "Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy" udgivet af W. H. Allen - "Option B: Facing Adversity, Building Resilience and Finding Joy" udgivet af W. H. Allen - "Byd ind" udgivet af Rosinante - "BYD IND" udgivet af Rosinante

Bøger af Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Sandbergs bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Sandberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lean In - Frauen und der Wille zum Erfolg" af Sheryl Sandberg

"Lean In - Frauen und der Wille zum Erfolg" er til salg som lydbog. Sheryl Sandbergs "Lean In - Frauen und der Wille zum Erfolg" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

"Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy" af Sheryl Sandberg

Hos Bog & idé er "Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er W. H. Allen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sheryl Sandberg