Bog & idéShirley Carroll

Bøger skrevet af Shirley Carroll

Læs mere om Shirley Carroll
2 produkter
2 produkter
Den store gevinst
STREAM
Den store gevinstShirley Carroll
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Den store gevinst
Den store gevinst
Den store gevinstShirley Carroll
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den store gevinst

Mere om Shirley Carroll

Hvis du leder efter en bog fra Shirley Carroll, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Carroll.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store gevinst" i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den store gevinst" i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Shirley Carroll

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Shirley Carroll hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Shirley Carroll kan købes i samtlige formater. Carrolls bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den store gevinst" af Shirley Carroll

Hos Bog & idé er "Den store gevinst" tilgængelig som lydbog. Med Shirley Carrolls "Den store gevinst" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Carrolls serie "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Shirley Carroll "Den store gevinst"

"Den store gevinst" er tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Den store gevinst" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Juvelen". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Shirley Carroll