Bog & idéSidsel J. Høivik

Bøger skrevet af Sidsel J. Høivik

Læs mere om Sidsel J. Høivik
2 produkter
2 produkter
Lekre masker og lekne sting
Lekre masker og lekne stingSidsel J. Høivik
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Lekre masker og lekne sting
Mine strikkede favoritter = My best knitted treasures
Mine strikkede favoritter = My best knitted treasuresSidsel J. Høivik
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Mine strikkede favoritter = My best knitted treasures

Mere om Sidsel J. Høivik

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Sidsel J. Høivik. På listen nedenfor har du Høiviks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Mine strikkede favoritter = My best knitted treasures" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Vakker strikk til alle årstider" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Lekre masker og lekne sting" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag

Mere om Sidsel J. Høiviks bøger

Sidsel J. Høivik har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Høivik kommer blot som indbundet. Bøgerne af Høivik er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal Norsk Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mine strikkede favoritter = My best knitted treasures" af Sidsel J. Høivik

Hos Bog & idé er "Mine strikkede favoritter = My best knitted treasures" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag.

"Vakker strikk til alle årstider" af Sidsel J. Høivik

Hos Bog & idé er "Vakker strikk til alle årstider" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal Norsk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel J. Høivik