Bog & idéSidsel Maria Faurholt

Bøger skrevet af Sidsel Maria Faurholt

Læs mere om Sidsel Maria Faurholt
2 produkter
2 produkter
Glasklokken
Glasklokken: En aspergers historieSidsel Maria Faurholt
49,95 DKK
EBOG
(0)
Glasklokken: En aspergers historie
Glasklokken
STREAM
Glasklokken: En aspergers historieEn aspergers historie
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Glasklokken: En aspergers historie

Mere om Sidsel Maria Faurholt

Sidsel Maria Faurholt har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Glasklokken". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Glasklokken" af Sidsel Maria Faurholt

Hos Bog & idé er "Glasklokken" tilgængelig som e-bog. "Glasklokken" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sidsel Maria Faurholt fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel Maria Faurholt