Bog & idéSidsel Rogde

Bøger skrevet af Sidsel Rogde

Læs mere om Sidsel Rogde
1 produkter
1 produkter
Med døden på arbejde - Retsmedicin efter krig, katastrofer, terror og tortur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med døden på arbejde - Retsmedicin efter krig, katastrofer, terror og torturHans Petter Hougen
248,96 DKK
Indbundet
(3)
Med døden på arbejde - Retsmedicin efter krig, katastrofer, terror og tortur

Mere om Sidsel Rogde

Sidsel Rogde har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Rogde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med døden på arbejde - To retsmedicinere om krig, katastrofer, terror og tortur (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med døden på arbejde - Retsmedicin efter krig, katastrofer, terror og tortur" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Sidsel Rogdes bøger

Sidsel Rogde har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe Rogdes bøger som indbundet. Rogdes bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sidsel Rogdes "Med døden på arbejde - To retsmedicinere om krig, katastrofer, terror og tortur (Storskrift)"

Det er muligt at købe Sidsel Rogdes "Med døden på arbejde - To retsmedicinere om krig, katastrofer, terror og tortur (Storskrift)" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Med døden på arbejde - Retsmedicin efter krig, katastrofer, terror og tortur" af Sidsel Rogde

Hos Bog & idé er "Med døden på arbejde - Retsmedicin efter krig, katastrofer, terror og tortur" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel Rogde