Bog & idéSigne Boeskov

Bøger skrevet af Signe Boeskov

Læs mere om Signe Boeskov
1 produkter
1 produkter
Herregård og herskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Herregård og herskabSigne Boeskov
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Herregård og herskab

Mere om Signe Boeskov

Der er bare én bog af Signe Boeskov tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Herregård og herskab". Det er Museum Tusculanum¤Dansk Center for Herregårdsforskning, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Signe Boeskovs "Herregård og herskab"

"Herregård og herskab" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Museum Tusculanum¤Dansk Center for Herregårdsforskning, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Signe Boeskov skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Boeskov