Bog & idéSigne Frederiksen

Bøger skrevet af Signe Frederiksen

Læs mere om Signe Frederiksen
4 produkter
4 produkter
Dansk Flora
Dansk FloraFinn Nygaard Rasmussen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Flora
Dansk feltflora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk feltfloraBernt Løjtnant
696,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk feltflora
Great is the Power of the Name
Great is the Power of the NameAnne-Mette Schultz
89,95 DKK
Indbundet
(0)
Great is the Power of the Name
A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplement
A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplementRobert Walser
99,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplement

Mere om Signe Frederiksen

Der findes flere bøger skrevet af Signe Frederiksen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Frederiksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Flora" udgivet af Gyldendal - "Planternes udvikling" udgivet af Gads Forlag - "De højere planters evolution og klassifikation " udgivet af Gad - "Planternes udvikling" udgivet af Gyldendal - "Dansk flora" udgivet af Gyldendal - "Vinterbotanik" udgivet af Epsilon.dk - "Dansk flora" udgivet af Gyldendal - "Dansk feltflora" udgivet af Gyldendal

Mere om Signe Frederiksens bøger

Du kan købe otte bøger af Signe Frederiksen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Frederiksens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Signe Frederiksens "Dansk Flora"

Det er muligt at købe Signe Frederiksens "Dansk Flora" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Signe Frederiksen "Planternes udvikling"

Det er muligt at købe Signe Frederiksens "Planternes udvikling" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Frederiksen