Bog & idéSigne Kongebro

Bøger skrevet af Signe Kongebro

Læs mere om Signe Kongebro
1 produkter
1 produkter
Fremtidens forstæder.
Fremtidens forstæder.Niels Helberg
279,95 DKK
Hardback
(1)
Fremtidens forstæder.

Mere om Signe Kongebro

Der er flere bøger af Signe Kongebro online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kongebro.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Signe Kongebros bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arkitektur, energi, renovering" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Global Danish Architecture #7" i serien "Global Danish Architecture" udgivet af Archipress M - "Fremtidens forstæder." udgivet af Bogværket - "Design with knowledge" udgivet af Henning Larsen Architects - "Design med viden" udgivet af Henning Larsen Architects

Mere om Signe Kongebros bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Signe Kongebro hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Signe Kongebro kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Kongebro er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signe Kongebros "Arkitektur, energi, renovering"

Hos Bog & idé er "Arkitektur, energi, renovering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

"Global Danish Architecture #7" af Signe Kongebro

"Global Danish Architecture #7" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Global Danish Architecture". Det er Archipress M, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Kongebro